foreverjea

foreverjea

Independent Forever Business Owner

Kontakt meg

Jeanette Larsen
Independent Forever Business Owner

Johnsehaven 7
1628 Engelsviken
Norge

Vil du at jeg kontakter deg?

Fyll inn ditt navn, telefonnummer og/eller din e-postadresse, så kontakter jeg deg.

Show form
Arbeid sammen med meg!
 
♕Jeg trives fantastisk godt i min jobb som selvstendig forhandler hos Forever, og jeg leter nå etter nye medarbeidere! Å møte nye mennesker, selge produkter som jeg virkelig brenner for og kunne hjelpe andre å nå sine mål samtidig som jeg oppnår mine egne drømmer er en unik mulighet!
 
Bransjen vokser raskt, og flere og flere mennesker oppdager hvor viktig – og givende – det er å ta vare på seg selv, og du vil være et velkomment tilskudd i mitt team! Du setter opp din virksomhet ut ifra dine egne forutsetninger, og du får den opplæringen og veiledningen du trenger fra både meg og foretaket.

♕ Å ha kontroll over din egen økonomiske skjebne gjør at nesten alt du vil ha i livet, blir mulig. Hvis karrieren din ikke bringer deg dit du vil, tilbyr Forever Living Products deg en fantastisk mulighet til å endre kurs!

Hva har du å tape?

Hva er viktigere enn å tjene mer penger? Tid. Eller mer spesifikt, tid til å gjøre det du liker aller mest sammen med familie og venner. Arbeidet du legger ned på din Forevervirksomhet NÅ vil betale seg flere ganger i takt med at salget i ditt team av forhandlere hjelper deg til å få den tid og den inntekt du trenger for å leve det livet du vil. Forever Living har alle verktøy du trenger for å lykkes:

  • Kvalitetsprodukter
  • Utmerket supportpersonale
  • Fantastiske salgs- og markedsføringsverktøy
  • Opplæringer og seminarer
  • Incentives og bonuser for forhandlere
  • Omfattende foretakshjemmeside og personlige hjemmesider for forhandlere

Vi har tatt oss av forskning og utvikling av markedsundersøkelser, emballasjer, distribusjon, markedsføring og papirarbeid. Alt du trenger å gjøre er å dele disse velprøvde kvalitetsprodukter med dine kunder, og du vil komme til å skape din helt egen virksomhet!