foreverjea

foreverjea

Independent Forever Business Owner

Kontakt meg

Jeanette Larsen
Independent Forever Business Owner

Mikkelveien 16
1709 Sarpsborg
Norge

Vil du at jeg kontakter deg?

Fyll inn ditt navn, telefonnummer og/eller din e-postadresse, så kontakter jeg deg.

Show form
Arbeid sammen med meg!
 
♕Jeg trives fantastisk godt i min jobb som selvstendig forhandler hos Forever, og jeg leter nå etter nye medarbeidere! Å møte nye mennesker, selge produkter som jeg virkelig brenner for og kunne hjelpe andre å nå sine mål samtidig som jeg oppnår mine egne drømmer er en unik mulighet!
 
Bransjen vokser raskt, og flere og flere mennesker oppdager hvor viktig – og givende – det er å ta vare på seg selv, og du vil være et velkomment tilskudd i mitt team! Du setter opp din virksomhet ut ifra dine egne forutsetninger, og du får den opplæringen og veiledningen du trenger fra både meg og foretaket.

♕ Å ha kontroll over din egen økonomiske skjebne gjør at nesten alt du vil ha i livet, blir mulig. Hvis karrieren din ikke bringer deg dit du vil, tilbyr Forever Living Products deg en fantastisk mulighet til å endre kurs!

Hva har du å tape?

Hva er viktigere enn å tjene mer penger? Tid. Eller mer spesifikt, tid til å gjøre det du liker aller mest sammen med familie og venner. Arbeidet du legger ned på din Forevervirksomhet NÅ vil betale seg flere ganger i takt med at salget i ditt team av forhandlere hjelper deg til å få den tid og den inntekt du trenger for å leve det livet du vil. Forever Living har alle verktøy du trenger for å lykkes:

  • Kvalitetsprodukter
  • Utmerket supportpersonale
  • Fantastiske salgs- og markedsføringsverktøy
  • Opplæringer og seminarer
  • Incentives og bonuser for forhandlere
  • Omfattende foretakshjemmeside og personlige hjemmesider for forhandlere

Vi har tatt oss av forskning og utvikling av markedsundersøkelser, emballasjer, distribusjon, markedsføring og papirarbeid. Alt du trenger å gjøre er å dele disse velprøvde kvalitetsprodukter med dine kunder, og du vil komme til å skape din helt egen virksomhet!