Velkommen 

Jeg heter Jeanette Larsen, er 25 år og er Independent Forever Business Owners. Her på siden min kan du kjøpe fantastiske produkter, lese om muligheten til å starte egen virksomhet i en trendy bransje og du kan komme i kontakt med meg for en produktvisning.
 
Mest kjent blant produktene du kan kjøpe av meg er Aloe Vera Gel – en herlig Aloe Vera-drikke som finnes både i naturell og med frisk fruktsmak. I sortimentet finnes også mange andre kosttilskudd og hudpleieprodukter for alle hudtyper! Produktene er basert på økologisk dyrket Aloe vera og grunntanken er enkel: vis kroppen omtanke, både innvendig og utvendig!
 
Når du handler av meg får du, i tillegg til produkter av høy kvalitet og 90 dager fornøyd kundegaranti, også personlig service utover det vanlige!
 
Her i min nettbutikk handler du enkelt dine Forever-produkter når det passer deg. Og betale med klarna på den måten du ønsker. 
 
 
Du er hjertelig velkommen til å kontakte meg!
  • Epost: jeanette@foreverjea.com
  • Tlf: +47 920 36 106 

Du ønskes også velkommen til å følge meg 
 

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Aloe Vera